Ajankohtaista

27.2.2019

Avain Logistiikan vetovastuu vaihtuu


Avain Logistiikan toimitusjohtaja Toni Mäkelä ja logistiikkapäällikkö Hannu Aroalho ovat päättäneet siirtyä uusiin tehtäviin. Barona Logistiikka osti Avain Logistiikka Oy:n vuonna 2017. Toni ja Hannu ovat jatkaneet yhtiön kehittämistä ja huimaa kasvua nyt reilun kahden vuoden ajan.

”Sovimme vuonna 2017 tehdyn yritysjärjestelyn yhteydessä, että jatkamme Avaimen johdossa 2-3 vuotta. Nyt on tullut kaksi vuotta täyteen, ja on mahdollista luovuttaa avaimet seuraajille. Haluamme kiittää asiakkaitamme ja työntekijöitämme tästä matkasta.” toteavat Toni ja Hannu.

Maaliskuun aikana siirtyy Avain Logistiikka Oy:n johtoon palvelujohtaja Elina Laine ja asiakkuuspäällikkö Matti Rainio Barona Logistiikasta. Toni ja Hannu jatkavat vielä tarvittaessa vuoden 2019 ajan uusien vetäjien tukena varmistaen laadukkaan siirtymävaiheen.

”Tonin ja Hannun johdolla Avain Logistiikasta on kasvanut merkittävä toimija varastologistiikan kentässä. Haluan jo tässä vaiheessa kiittää Tonia ja Hannua hyvästä yhteistyöstä. Jatkossa keskitymme palvelutason varmistamiseen ja prosessien kehittämiseen”, sanoo Barona Logistiikan liiketoimintajohtaja Kari Heikkilä.

Elina Laineella (logistiikkainsinööri) on 20 vuoden kokemus erilaisista sisälogistiikan tehtävistä lääkejakelusta, rakennustarviketeollisuudesta, päivittäistavarakaupasta ja tavaratalologistiikasta.
Matti Rainiolla (KTM) on 10 vuoden yhteinen taival Barona Logistiikan kanssa. Tutuksi ovat tulleet erilaiset Baronan tuottamat palvelut sekä erityisesti asiakkuuksien kehittäminen ja johtaminen yhdessä asiakkaiden kanssa.

Toni kertoo vielä eri vaiheista seuraavasti: ”Perustimme Avain Logistiikka Oy:n 2013 ja siitä alkoivat yhtiön hienot kasvun vuodet. Kuten tiedetään, kasvu vaatii osaamista ja sitä saimme kun 2017 yhtiön pääomistajaksi tuli Barona Logistiikka. Barona auttoi yhtiötä jatkamaan kasvun tiellä. Pääsimme mukaan erittäin hienoon organisaatioon, joka todella osaa ja ymmärtää logistiikan.
Olemme saaneet yhdessä Baronan kanssa rakennettua Avain Logistiikasta entistä hienomman ja vahvemman yrityksen. Kasvutarinalle ei näy loppua. Yritys on nyt saatu hyvään pisteeseen ja olemmekin päättäneet Hannun kanssa haikein mielin irtaantua Avain Logistiikasta, ja antaa tilaa uusille kyvyille, jotta yrityksen kehitys ja kasvu jatkuisi tulevaisuudessakin vahvana.

Voin vilpittömästi todeta, että viimeiset n. 2,5 vuotta Baronan kanssa ovat olleet erittäin antoisaa ja kehittävää aikaa. Kiitän koko sydämestäni kaikista Avaimen vuosista meidän mahtavaa henkilökuntaa, joita ilman tätä yritystä ei olisi, asiakkaita vuosien luottamuksesta ja yhteistyöstä, sekä Baronan osaavaa organisaatiota. Haikein, mutta kuitenkin luottavaisin, mielin jätän yhtiön Elina Laineen vetovastuulle. Annan Elinalle 100 % tuen ylimenokauden aikana. Lämmin kiitos kaikille!”Lisätietoja antavat


Kari Heikkilä

040 5500 109
kari.heikkila@barona.fi

Elina Laine

050 389 0272
elina.laine@barona.fi


__________________________________________________________________________________

29.5.2017

ISO 9001 Laatujärjestelmä

Avain Logistiikka Oy on ottanut käyttöön laatujärjestelmän joka vastaa standardin SFS-ISO 9001 laatujärjestelmää.


________________________________________________________________

25.5.2017

lapsellista.JPG


Avain Logistiikka ilahduttaa jälleen sairaaloiden lapsipotilaita kesäkuun 2017 aikana. Lahjoitamme Lapsellista Ry:n kautta puuhakasseja sairaaloiden lastenosastoille. Puuhakassien tehtävänä on tukea ja edistää pitkäaikaisten lapsipotilaiden hyvinvointia sairaalahoidossa. Avain Logistiikka on jo kolmatta kertaa mukana lahjoittamassa puuhakasseja.

_________________________________________________________________

2.1.2017


Avain Logistiikka Oy osaksi Barona Logistiikkaa

Sisälogistiikan palveluratkaisuihin erikoistunut Barona Logistiikka ja
varastologistiikan palveluihin keskittynyt Avain Logistiikka yhdistävät
voimansa. Avain Logistiikka jatkaa toimintaa omalla nimellään ja koko sen
henkilökunta jatkavat yrityksessä. Järjestely vahvistaa molempia yrityksiä
avaamalla mahdollisuuksia uudentyyppiseen kasvuun ja toiminnan kehittämiseen.
Avain Logistiikka liittyy osaksi Barona Logistiikkaa vuoden 2017 alusta alkaen.


Barona Logistiikan toimialajohtaja Kari Heikkilän mukaan molemmista yrityksistä tulee yhdessä vahvempia: ”Avain
Logistiikka on vahvasti kasvava ja kehittyvä, erittäin hyvin hoidettu yritys.
Se pystyy palvelemaan tehokkaasti myös volyymiltaan pienempiä asiakkaita. Avain
Logistiikan mukanaan tuoman osaamisen ja resurssien ansiosta pystymme tuomaan
uusia ratkaisuja ja palvelemaan asiakkaitamme entistä kokonaisvaltaisemmin.
Olemme erittäin innoissamme yhteistyön alkamisesta.”


Avain Logistiikan toimitusjohtaja Toni Mäkelä: ”Barona Logistiikan toimintakulttuuri ja työyhteisön arvot
vastaavat hyvin pitkälti omiamme. Molemmissa yhtiössä nähdään markkinoiden
kehittyminen ja tulevaisuus samalla tavalla. Se yhdistää meitä. Näemme
lisäarvoa myös Barona Logistiikan vahvassa henkilöstöosaamisessa, sillä
varastologistiikka on hyvin henkilöstöpainotteinen ala. Osaava henkilöstö on
toiminnassamme hyvin tärkeässä roolissa. Yhteistyö tulee tuomaan meille
mahdollisuuksia entistä joustavampaan asiakkaiden palvelemiseen. Olemme hyvin
tyytyväisiä, että löysimme kasvua ja tulevaisuutta ajatellen itsellemme näin
sopivan kumppanin.”


________________________________________________________________

4.10.2016

lapsellista.JPG
Avain Logistiikka ilahduttaa sairaaloiden lapsipotilaita lokakuun 2016 aikana. Lahjoitamme Lapsellista Ry:n kautta puuhakasseja sairaaloiden lastenosastoille. Puuhakassien tehtävänä on tukea ja edistää pitkäaikaisten lapsipotilaiden hyvinvointia sairaalahoidossa. Avain Logistiikka on jo toista kertaa mukana lahjoittamassa puuhakasseja.


_______________________________________________________________________

12.9.2016

Avain Logistiikka on mukana tukemassa Lastenklinikoiden Kummeja. Tukemalla kummeja autamme pienten potilaiden hyvinvointia.

Toivotamme kaikille pikku potilaille oikein hyvää syksyä!

Muistathan katsoa 14.9.2016 Elämä Lapselle konsertin.


________________________________________________________________________

15.8.2016

Avain Logistiikan logistiikkakeskus on saanut toistamiseen parhaimman elintarvikevarasto luokituksen. Tarkastukset otettiin käyttöön vuonna 2015.

Tilat, takaisinvetosuunnitelmat, järjestelmät, omavalvonta, puhtaus ja siisteys, tuotantohygienia, elintarviketoimitukset, jäljitettävyys ja henkilökunnan toiminta saivat kaikki parhaimman A-luokituksen. Tarkastuksen suorittaa ja luokituksen myöntää Evira


____________________________________________________________


ISO 9001 Laatujärjestelmä

Avain Logistiikka on ottamassa käyttöön ISO 9001 Laatujärjestelmän. Uuden laatujärjestelmän myötä pystymme vastaamaan asiakkaiden nykyisiin sekä tulevaisuuden laatuvaatimuksiin.


_____________________________________________________________

viivakoodi_1.png

Viivakooditoiminnot ja verkkokauppatilaukset

Avain Logistiikka on lisännyt viivakooditekniikkaan perustuvia käsipäätteitä Vantaan logistiikkakeskuksessa.

Käsipäätteillä suoritetaan tuotteiden keräilyt, hyllytykset, tavarantuloutukset sekä inventoinnit. Käsipäätteet toimivat reaaliajassa varastohallintajärjestelmän kanssa ja lisäävät varaston toimintavarmuutta. Koko prosessi tavaran saapumisesta varastoon ja tavaran ulos lähtemiseen hoidetaan skannereilla.

Asiakkailla on jatkuvasti ajantasainen tieto saldoista, tilauksista sekä saapuneista lähetyksistä. Tämä nopeuttaa ja tehostaa materiaalivirtoja.

Verkkokauppa

Olemme investoineet verkkokaupan varastohallintajärjestelmään ja keräilylaitteisiin. Jatkossa pystymme hoitamaan tehokkaasti yksityishenkilöiden verkkokauppatilaukset.

___________________________________________________________

leijona.JPG
Avain Logistiikka mukaan Leijona- perheeseen

Lahjoitamme vähävaraisille ja syrjäytyneille nuorille 30 kpl ottelulippuja, Helsingin 2015-2016 nuorten MM-kisojen otteluihin Hartwall Areanalle. Liput jaetaan pääkaupunkiseudun vähävaraisille nuorille mm. Helsingin Ensikodin, sekä Pelastusarmeijan kautta.

Leijona-Perhe tekee hyvää!

____________________________________________________________

lapsellista.JPG
Avain Logistiikka ilahduttaa Lastenklinikan sekä Jorvin pitkäaikaisia lapsipotilaita lokakuun aikana. Lahjoitamme Lapsellista Ry:n kautta puuhakasseja sairaaloiden lastenosastoille. Puuhakassien tehtävänä on tukea ja edistää pitkäaikaisten lapsipotilaiden hyvinvointia sairaalahoidossa.

Lue lisää www.lapsellista.fi

____________________________________________________________

2015

Avain Logistiikka on tukemassa Helsingin taitoluisteluklubia- Rockettesia kohti maailmanmestaruutta

Joukkue on maailman huipputasoa. Rockettes on niittänyt huimaa menestystä josta on todisteena useat Suomenmestaruudet, kansainvälisten kilpailujen mitalit sekä maailmanmestaruudet ja MM-mitalit.

Lue lisää http://www.rockettes.fi/

Toivotamme menestystä joukkueelle!

____________________________________________________________

2015

Avain Logistiikka mukana Logistiikka -kampanjassa! Kampanja julkaistiin Kauppalehden välissä ja digitaalisena sivustona

Linkki artikkeliin:

http://www.businessopas.fi/logistiikka/avain-logistiikka-turvallinen-ja-laadukas-kumppani

____________________________________________________________

2015

oiva.jpg
Avain Logistiikan logistiikkakeskus on saanut parhaimman elintarvikevarasto luokituksen. Tästä merkkinä Oivallinen-merkki. Tilat, takaisinvetosuunnitelmat, järjestelmät, omavalvonta, puhtaus ja siisteys, tuotantohygienia, elintarviketoimitukset, jäljitettävyys ja henkilökunnan toiminta saivat kaikki parhaimman A-luokituksen. Tarkastuksen suorittaa ja luokituksen myöntää Evira.

Oiva- tarkastukset koskevat elintarvikevarastoja vuodesta 2015 alkaen. Kaikkien elintarvikevarastoiden on julkaistava raportti viimeistään 1.1.2016

oiva_rpt_1.png

___________________________________________________________

2015

Avain Logistiikalle on myönnetty luomutuotteiden varastointi ja käsittelylupa. Varastokeskuksemme on jo ennestään hyväksytty elintarvikevarasto. Luonnomukaisten tuotteiden varastointi ja käsittelylupa tukee asiakkaidemme elintarvikelogistiikkaa. Asiakkaamme voivat varastoida nyt elintarvikkeita ja luomutuotteita samassa paikassa.

___________________________________________________________

2015

unifaun.jpg

Unifaun sähköinen kuljetusten hallintajärjestelmä

Avain Logistiikka ottaa käyttöön Unifaun sähköisen kuljetus hallintajärjestelmän. Unifaun on internetin välityksellä toimiva kuljetusten hallintajärjestelmä. Työvaiheiden minimoimiseksi Unifaun on integroitu Avain Logistiikan toiminnanohjausjärjestelmään.

Toiminnanohjausjärjestelmässä syntyneitä tietoja siirretään sähköisesti kuljetusliikkeelle, tietoja ovat esim. vastaanottajista, kuljetuspakkauksista, tilausnumeroista, viitteistä, toimitustavoista ja lisäpalveluista, yms. Unifaun automatisoi rahtiasiakirjojen tulostuksen sekä sähköisen kuljetustilauksen (EDI/OVT) suoraan toiminnanohjausjärjestelmästä rahdinkuljettajalle.

____________________________________________________________

2015

aaa.jpgAvain Logistiikka kuuluu korkeimpaan luottoluokitusluokkaan. Tarjoamme asiakkaille luotettavuutta sekä vakautta pitkäaikaiseen yhteistyöhön.

Lisätietoja: www.bisnode.com

____________________________________________________________

7.11.2014

nenapaiva.jpg

Avain Logistiikka mukana NENÄPÄIVÄ lahjoittajana

Olemme mukana yrityslahjoittajana NENÄPÄIVÄ tapahtumassa. Avain Logistiikka haluaa olla tukemassa ja auttamassa maailman vähäosaisia. Kaikilla on oikeus hyvään elämään.

Haastamme kaikki yhteistyökumppanimme mukaan tekemään hyvää!

____________________________________________________________

10.9.2014

Kemikaalien varastointilupa Tukesilta

Avain Logistiikalle on myönnetty Tukesin (turvallisuus -ja kemikaalivirasto) lupa valmiiksi pakattujen kemikaalien laajamittaiseen varastointiin ja käsittelyyn. Varastokeskuksemme korkea turvallisuustaso, henkilökunnan ammattitaito, turvaohjeistukset ja siisteystaso noudattaa Tukesin ja pelastusviranomaisten antamia määräyksiä. Varastokeskuksemme tarjoaa eri alueita ja osastoja eri tuoteryhmien varastointiin. Laajamittainen varastointi ja käsittely alkaa vaiheittain vuoden 2014 aikana yhteistyössä Tukesin kanssa.

Tiesithän että päivittäin käyttämämme pesuaineet, pyykkipulverit, hoitotuotteet joissa on kemikaaleja, tietyt hajusteet ym. vaativat asianmukaiset luvat ja tilat jotta niitä voidaan varastoida ja käsitellä turvallisesti. Muun muassa näiden tuotteiden varastointiin täytyy logistiikkakumppanilla olla tarvittavat Tukesin ja viranomaisten luvat.


27.8.2014

ls.jpg
Tuemme Uusi Lastensairaala 2017 hanketta

Avain Logistiikka on tukemassa uusi lastensairaala 2017 hanketta. Haluamme olla osa tätä historiallista hanketta ja auttaa uuden sairaalan syntymistä.Toivomme että panoksemme sairaalan hyväksi auttaa hankkeen toteutumista aikataulun mukaisesti.


20.8.2014

Rocla Solutions Oy toimittaa uutta trukkikalustoa Avain Logistiikalle

Avain Logistiikka solmi trukkien toimitus sopimuksen Rocla Solutionsin kanssa vuonna 2013. Nyt tarpeemme koneille on lisääntynyt ja olemme päättäneet lisätä konekalustoamme. Rocla toimittaa vielä tämän vuoden aikana uusia koneita varastokeskukseemme. Päädyimme Roclaan sen kotimaisuuden ja luotettavuuden takia. Roclan koneet on valmistettu Suomessa.


a7.jpg


Nykyaikaiset varastointi ja pakkaustilamme

Nykyaikaiset varastotilamme tarjoavat puhtaat ja pölyttämät tilat tuotteiden käsittelyyn, pakkaamiseen ja varastointiin.

Varastotilamme on viranomaisten ja ympäristökeskuksen hyväksymät tilat eri tuoteryhmien varastointiin ja käsittelyyn. Varastoimme ja käsittelemme mm.


joulu2013_allekirjoitusbanneri1.jpgAvain Logistiikka osallistuu lahjoituksella hyvän asian puolesta Pelastakaa Lapset Ry:n toimintaan.

Pelastakaa Lapset Ry tekee arvokasta työtä lasten hyväksi. Joulu on hyvän tahdon aikaa, silloin on aika rauhoittua ja miettiä onko kaikilla asiat hyvin. Haluamme olla tukemassa tätä hyvää ja arvokasta työtä jota Pelastakaa Lapset Ry tekee väsymättä. Toivotamme kaikille lapsille ja aikuisille hyvää joulun odotusta.


Avain Logistiikalle on myönnetty sertifikaatti ja oikeus käyttää GS1 yritystunnistetta

Avain Logistiikalla on oikeus käyttää päivittäistavaratoiminnoissaan SSCC- koodi toimintoja toimitusketjun hallinnassa ja kaikissa yksilöinnin avaimissa. SSCC- koodi on kehitetty vastaamaan päivittäis -ja erikoistavarakaupan tarpeita jossa lähetyksien yksilöinti ja liikuttelu halutaan tehokkaaksi.

Lähetyksen yksilöllinen koodi luetaan aina kun tavara siirtyy varastosta esim. keskusliikkeen organisaatioon. Koodi kertoo varastolle ja keskusliikkeelle kaikki tilaukseen liittyvät tiedot.

SSCC- Koodin hyötyjä josta hyötyy koko toimitusketju

  • Toimittusten seuranta ja jäljitys tehostuu
  • Virheet vähenevät
  • Läpimenoajat ja käsittelyt tehostuvat
  • Palvelutaso parantuu

Avain Logistiikka Oy on hyväksytty Suomalaisen Työn Liiton jäseneksi.

Avain Logistiikalle on myönnetty korkeatasoisesta Suomalaisesta palvelusta ja osaamisesta kertova avainlippu-merkki. Merkki ja jäsenyys kertoo vahvasta kotimaisuudestamme ja halusta tehdä hyvää sekä laadukasta palvelua.


HandHeld Finland toimittaa viivakoodikeräyslaitteet Avain Logistiikalle

Avain Logistiikka ja HandHeld Finland aloittavat yhteistyön käsikeräyslaitteissa. Keräyslaitteilla varaston toimintojen toimintavarmuus saapumisissa, hyllytyksessä sekä keräilyssä kasvaa. HandHeldin laajasta valikoimasta löytyy mm. käsikeräyslaitteet ja trukkipäätteet.


LogMaster Oy toimittaa logistiikan tietojärjestelmän Avain Logistiikalle.

Avain Logistiikka ja LogMaster ovat solmineet tiedonhallintajärjestelmästä sopimuksen. LogMaster on erikoistunut kattaviin logistiikan ohjelmistoratkaisuihin. Ohjelmisto on räätälöity Avain Logistiikalle sopivaksi, ja se palvelee kattavasti Avain Logistiikan asiakkaiden vaatimuksia. Avain Logistiikalla on käytössä eri tyyppisiä sähköisiä järjestelmiä asiakkaiden välillä, ja niitä kehitetään jatkuvasti yhdessä LogMasterin kanssa.


Suomen vahvimmat sertifikaatti

Avain Logistiikalle on myönnetty Suomen Asiakastiedon Suomen vahvimmat sertifikaatti.Sertifikaattiin oikeutettuja yrityksiä on n. 12% Suomen kaikista yrityksistä